Sarma
Jaunbiedrs
Sievietes nekad nenoveco - vīriešiem redze maitājās.
|
Post by Sarma on Sept 8, 2014 15:37:47 GMT 2
Šon uzķimerēju šitentādus kāpostus, sastāvdaļas: kāposts, biete, burkāns, ābols, asie pipari 2gb. ķiploks 6 daiviņas, pētersīļa buntīte, ūdens 1,5 l, sāls 3 ēd. kar., cukurs 1 ēd. kar.
visu sagriež kā kam tīkamāk, sakrāmē 3 l burkā, pārlej ar atdzesētu vārūdeni, 3 diemas notur istabas teperatūrā, tad liek ledusskapī. Ēd nost, kad uznāk luste pēc asumiņa.
|
|
|
Post by Anda (ex.Rude) on Sept 8, 2014 16:06:00 GMT 2
Laba recepte, šādus kapostus gatavo Kaukāzā Ir variants kad kaposti tiek ieskābēti - kā Sarmas receptē. Ir variants kad sāls-cukurūdenim pieliek etiķi pēc garšas un pārlej kā marinādi. Burkāns un ābols fakultatīvi.
|
|
|
Post by olgucis on Sept 8, 2014 18:51:37 GMT 2
eu, ! šis ir labs! Rīt jāieskrien bodē, jāpaņem vēl kas tur trūkst!
|
|
Made
Jaunbiedrs
Visas sievietes ir blondīnes, kad vajag un Nobela prēmijas laureātes, kad grib.
|
Post by Made on Sept 9, 2014 8:48:19 GMT 2
Interesanta recepte un, noteikti, krāsa baigi labā!
|
|
|
Post by olgucis on Sept 9, 2014 8:54:23 GMT 2
Man jau špikers sarakstīts, kas bodē jāpērk! ;o))) Šo te es savā ledusskapī Gribu!
|
|
|
Post by reno on Sept 9, 2014 9:45:24 GMT 2
Man tagad noder visas receptes ar iepriekš sagatavotiem produktiem, jāapgādā jaunais students.Ledusskapī var glabāties kādu laiku?
|
|
|
Post by Anda (ex.Rude) on Sept 9, 2014 17:18:46 GMT 2
reno, skābējusi kā Sarma neesmu, bet marinējusi gan. Glabājās tikpat cik tā pati marinēto gurķu burciņa, jo tas pats vien būtībā ir. Mēnešiem nestāvēs, tad pārskābs, bet ledusskapī nedēļas divas droši.
|
|
|
Post by olgucis on Sept 9, 2014 17:33:55 GMT 2
Vistiņu, pēc Andas receptes esmu šodien paveikusi, tagad plānā kreptīgie kāposti ;o))) Visas sastāvdaļas jau kaujas gatavībā ;o)))
|
|
|
Post by olgucis on Sept 18, 2014 17:48:37 GMT 2
Tā, tikko saliku to trīs litru burku. Stipri gan ;o) Mute joprojām vaļā. Bet noteikti ir labi, ka kaut kas tāds pa rokai ledusskapi ;o)
|
|