|
Post by Anda (ex.Rude) on Sept 8, 2014 18:43:22 GMT 2
Ievietoju pēc pff pasūtījuma Pupas ar cūkgaļu
300 gr lielo balto pupu 3-4 pētersīļa zari 2 timiāna zari 1 lauru lapa 250 gr cūkgaļas 2 ēd. k. eļļas 2 nelieli burkāni 1 sīpols 3 ķiploka daivas 2 tomāti Pipari Sāls Lielās baltās pupas (nopērkamas tirgū) iemērc ūdenī uz 8 stundām. Izmērcētas vāra ūdenī, kuram pieliek pētersīļa un timiāna zarus un lauru lapu. Sāli pievieno, kad pupas mīkstas. Kamēr gatavo gaļu, pupas atstāj ūdenī, kurā tās vārījās. Cūkgaļu sagriež nelielos gabalos, sīpolu, ķiplokus un nomizotus tomātus kubiņos, burkānus ripās. Sautējamā pannā uzkarsē eļļu, liek cūkgaļu un apcep brūnu. Pieliek sīpolus, burkānus un ķiplokus, nedaudz pacep, tad pievieno tomātus, sautē, līdz tomāti izšķīst. Gaļai pieliek pupas un nedaudz šķidruma, kurā tās vārījās. Visu kopā sautē, līdz gaļa un dārzeņi mīksti. Rude
|
|
|
Post by Piafa on Sept 8, 2014 19:04:50 GMT 2
Paldies!
|
|
|
Post by mellene88 on Sept 8, 2014 20:09:22 GMT 2
āāa shito es ar gribēšu driiz vien. es pamanijos vienas pupas samaitāt ..bija fiksi jataisas uz balluku un grozinjam nebija nekas sadomats.. davaij fiksi kkadus pupinju salatus...unnnn šitam baltajam pupam pigaazu marinetas seenes no burcņias(nu mazas taas seeniites bija)bet es nepadomaju, ka to senju ir gandriiz tikpat cik pupu...eh..nebija laaga...
|
|
|
Post by reno on Sept 9, 2014 9:53:06 GMT 2
Es pēdējā laikā bieži haltūrēju un "īsto "pupu vietā izmantoju konservētas -gan zupā, gan tāpat. Mana mīļā recepte ir pupas ar ķiploku un fenheļa sēklu mērci. Bet protams, īstajām pilnīgi cita smarža un garša. Pašlaik laiks iepirkt.Tikai jāuzmanās, lai nav kā man -neizžāvēju un sapelēja:(
|
|
klaara
Biedrs iesācējs
|
Post by klaara on Sept 10, 2014 11:40:15 GMT 2
Paldies !!!!
|
|