|
Post by reno on Sept 15, 2014 19:36:32 GMT 2
|
|
|
Post by reno on Sept 15, 2014 19:43:37 GMT 2
Turpinājumā būs bilde "uz šķīvja", izrādās, ka jāsamazina. Krējuma pikuči uzmanīgi jāpamaisa, man liekas, ka varētu arī kādi zaļumi būt, piem. kinza, bet to tikai es viena ēdu.Vēl šajā receptē bija teikts sarkana un zaļa paprika", tas arī dotu krāsu. Vēl -stulbā dell panna sākusi raut klāt, un nevarēju apbrūnināt šķiņķus vajadzīgajā brūnumā
|
|
habibi
Biedrs iesācējs
|
Post by habibi on Sept 15, 2014 19:49:39 GMT 2
Ak, tas taa kaa zupa. Man gan tas pa sarezhgjiitu, pie tam nezinu taadas sastaavdaljas kaa kuupinaati pipari un tml. Bet noteikti ir garshiigi.
|
|
|
Post by ragana on Sept 16, 2014 7:33:11 GMT 2
Ko te klāt? Kādu ciabatas gabalu? Par kūpinātu papriku man nav ne jausmas, taču es laikam lietotu paprikas pulveri. Ū, kāds sado-mazo, kad diēta uzsākusies.
|
|
|
Post by Piafa on Sept 16, 2014 8:18:46 GMT 2
Nav par daudz tā kūpinātā paprika? Viņa jau riktīgi tiklīdz naža gals par daudz tā sīvumu/rūgtumu dod.
(Ja nu kādam rīgā gribās pamēģināt, kādu biški no savas bundžas varu iepurināt testam.)
|
|
|
Post by Mangusts on Sept 16, 2014 8:35:21 GMT 2
Tā kūpinātā paprika man ir kas jauns. Var kaut kur Rīgā arī nopirkt, piemēram, Avokado?
Vai nesanāk ļoti asa? Un vēl - tas kā zupa vai mērce tomēr - bildītē izskatās pašķidra, bet pēc receptes šķidruma nemaz tik daudz nešķiet?
|
|
|
Post by Piafa on Sept 16, 2014 8:45:03 GMT 2
Es savu kūpinātās paprikas bundžu atradu Vynoteka veikalā (tc ZOOM, tagad ir atvēries arī TC Azur, kur vēl - nezinu). Viņiem tur mēdz parādīties nestandarta produkti - tā pati paprika, Digestive cepumi. Daudz ir no Biržu donas produkcijas - labākie grauzdiņi ever, kaltēta graudu maize plānplānā sausiņā, lētas maizes nūjiņas ar dažādām garšām...
|
|
|
Post by reno on Sept 16, 2014 8:52:32 GMT 2
Savu kūpināto pirku CT (uz svara), iet uz beigām, būs jāatjauno krājumi. Es arī biju izbrīnīta par šķidrību, bet tā tikai izskatās, kad samaisa ar krējumu, iznāk bieza mērce. Saregulēs man bildi, ielikšu.Stipra nebija nemaz, to jau var pats regulēt.Nākošreiz gaļu ieberzēšu ar sāli un pipariem pirms cepšanas.Bez tam, man liekas, ka mierīgi var iztikt bez cepeškrāsns, vienalga jau ir zem vāka. Ja liela porcija, tad gan.
|
|
|
Post by reno on Sept 16, 2014 8:55:34 GMT 2
Kūpinātajā, sulīgi tumši sarkanajā paprikā apvārtīju Acteku trifeles, efektīgs skats
|
|
|
Post by Piafa on Sept 16, 2014 8:58:26 GMT 2
Kūpinātajā, sulīgi tumši sarkanajā paprikā apvārtīju Acteku trifeles, efektīgs skats Kā ar garšu? Jo man bišķ vairāk jau ir par daudz, pat nevaru iedomāties, cik ļoti stirpas tādas trifeles sanāktu...
|
|
|
Post by reno on Sept 16, 2014 10:39:48 GMT 2
|
|
|
Post by reno on Sept 16, 2014 10:43:53 GMT 2
Vēl pinos kā vista pa pakulām:)) -nepierakstījās teksts. Tātad -rezultāts ir bieza mērce, ēd kopā ar nūdelēm, rīsiem vai kaut vai kartupeļiem. Kūpinātā paprika droši vien ir dažāda stipruma, manējā galīgi nav nikna, tikai krāsa superīga. Pameklēšu savā juceklīgajā fotoarhīvā trifeļu bildes. Tumšā šokolāde visus asumus nolīdzināja.
|
|
|
Post by Danija on Sept 16, 2014 18:11:15 GMT 2
Secināju, ka gulašzupai krējums tikai maitā garšu.Kā šitam būtu, nezinu, tātad kādu dienu jāizmēģina.
|
|